Intoarsa recent dintr-o vacanta exotica, in care s-a relaxat si s-a distrat impreuna cu fiica si fostul sot, Misha a facut publice mai multe poze in care apare aproape dezbracata. Fotografiile incendiare starnesc emotii de tot felul atat in randul reprezentantelor sexului frumos, cat si printre reprezentantii sexului tare. Iar Connect-R, fostul partener al artistei, nu face exceptie.

La finalul lunii trecute, Misha si Connect-R si-au facut bagajele si au plecat impreuna cu fiica lor in Zanzibar, o insula ce face parte din Republica Tanzania, situata in Oceanul Indian. Cei trei au petrecut momente de neuitat in peisaje de poveste si nu au ratat niciun moment fara sa-l imortalizeze. Dovezile sunt pe retelele de socializare ale celor doi parinti, care, desi au divortat, au ramas prieteni de dragul fetitei lor, Maya.

In urma cu cateva ore, frumoasa cantareata a facut publice cateva imagini in care apare purtand doar un halat de plaja negru si transparent si bikini. Cum nu avea sutienul de la costumul de baie, multora dintre fanii ei li s-a incis imaginatia. Gestul fostei sotii a lui Connect-R de a posta astfel de poze vine la scurt timp dupa ce ea a fost fotografiata complet goala pe o plaja de nudisti din Zanzibar.

In vacanta de lux, sotia lui Connect-R si-a luat mai multe costume de baie, iar ipostazele in care s-a fotografiat sunt incendiare.

Misha, marturisiri despre relatia pe care o are cu fostul sot, Connect-R

“Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. In cazul meu este vorba de prietenie. Banuiesc ca te referi la relatia mea cu Relu (n.r.: numele real al artistului). Vorbim zilnic, ne vedem o data la cateva zile. Nimeni nu este perfect. Nu as putea sa dau o nota pentru asa ceva. Maya si Relu isi petrec timp impreuna desi el are un program mult mai incarcat decat al meu. Se vad des, la doua trei zile, chiar azi au fost impreuna la film. I-as da zece in masura in care ii permite timpul. O iubeste foarte mult pe Maya si ii ofera ceea ce nu a avut el”, a povestit Misha in urma cu ceva timp in cadrul emisiunii “Rai da buni”.

Misha a devenit sotia lui Connect-R in vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

coral