Marinela Corina Cozea, fost Consilier local în cadrul Consiliului local al Orașului Huedin a fost găsită în stare de incompatibilitate de către ANI.

Confom comunicării Agenției Naționale de Integritate, ”Marinela Corina Cozea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 decembrie 2017 – 24 octombrie 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcția de consilier local și funcția de administrator provizoriu, respectiv administrator neexecutiv în cadrul Consiliului de Administrație al unei societăți înființate și aflate sub autoritatea consiliului județean, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.”

”Centrul Agro Transilvania SA Dezmir a fost înființată în 2004 și are obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate și intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile și cu semifabricate.

Compania are următorii asociați: Consiliul Județean Cluj (55%), Consiliul Local Apahida (15%), Consiliul Local Câmpia Turzii (8%), Consiliul Local Câmpia Turda (8%), Consiliul Local Dej (8%), Consiliul Local Huedin (3%), Consiliul Local Câmpia Gherla (3%).

Din Consiliul de Administrație fac parte următorii: Emil Luca, Marinela Corina Cozea, Aurel Roșianu, Marinela Moldovan, Bella Attila Biro.”

”Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. COZEA MARINELA CORINA n au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, mai precizează ANI.