Nu mai puțin de 30 de persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor efectuate ieri în 32 de locații din Arad, Caraș-Severin și Timiș, sub coordonarea DIICOT, într-o acțiune pentru destructurarea unei ample rețele de contrabandiști de țigări.

Tribunalul Caraș-Severin a decis, la solicitarea DIICOT, ca cinci persoane să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile: Gabriel Dumitru Mititescu, Vasile Bălan, Marius Oprescu, Francisc Calianco, Flavius Nicolae Staicu. Gabriel Mititescu, cunoscut ca Gaby Falcao, este considerat liderul grupării de contrabandiști din Bocșa.

De asemenea, acesta este și consilier local în localitatea cărășeană, fiind ales din partea PSD. „Gaby Falcao” este proprietarul unui bar și al unei baze sportive în Bocșa. Acesta nu a ezitat să-și afișeze legăturile cu greii lumii interlope din România, „Falcao” postând recent o fotografie cu Costel Corduneanu.

Vă reamintim că, ieri, oamenii legii au percheziționat zeci de locații în trei județe, descoperind în urma acțiunii cantități importante de țigări de contrabandă, dar și droguri și peste 100.000 de euro, în lei și valută.

 

coral