Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, a primit joi, 5 decembrie, vizita unei delegații conduse de către Christoph Schubert, vicepreședintele companiei Bosch.

La întâlnirea tehnică de lucru ce a avut loc la sediul forului administrativ județean au participat atât reprezentanți ai Tetarom S.A., societate aflată în subordinea Consiliului Județean, cât și conducătorii unor direcții de specialitate din cadrul aparatului de specialitate al instituției.

Scopul întâlnirii a fost acela de a analiza proiectele de dezvoltare a activității companiei Bosch, locată în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu, precum și de a identifica modalitățile concrete prin care Consiliul Județean Cluj pate contribui la asigurarea în Parcurile Industriale Tetarom a unor condiții optime pentru dezvoltarea și extinderea investițiilor.

Marius Mînzat, vicepreședintele forului administrativ județean: „A fost o întâlnire extrem de aplicată în care am discutat aspecte concrete privind situația companiei Bosch și perspectivele de extindere a activității acesteia.

În ce ne privește, ne preocupă constant ideea de a oferi investitorilor pe care îi găzduim în Parcurile Industriale Tetarom condiții propice pentru consolidarea afacerilor”.

La finalul întâlnirii, cele două părți au convenit asupra modalităților de lucru viitoare și asupra planului concret de acțiune.

coral