News Flash:

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de modernizare pe Drumul Bistriței - FOTO

3 Martie 2020
1463 Vizualizari | 0 Comentarii
1

 

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de reabilitare și modernizare demarate în cursul anului trecut pe Drumul Bistriței.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am cerut firmelor constructoare să valorifice la maxim fiecare zi în care vremea ne permite să lucrăm. Tocmai de aceea, la această oră se acționează, cu diferite tipuri de lucrări, pe toate sectoarele Drumului Bistriței".

Datorită condițiilor meteorologice care permit desfășurarea anumitor tipuri de lucrări, în această etapă se acționează, după cum urmează:

-          Lotul 1: DJ 109 Răscruci – Borșa – Vultureni: lucrări la trei poduri, accese la proprietăți, introducerea de tuburi și turnarea de beton la accesele către proprietăți;

-          Lotul 2: DJ 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj: montarea de parapeți metalici și realizarea de șanțuri betonate;

-          Lotul 2: DJ 161 (DN 16) – Gădălin – Bonțida – DN 1C: realizarea de rigole carosabile;

-          Lotul 1: DJ 172A limită cu județul Bistrița – Țaga, respectiv DJ 161G (DJ 109C) – Sucutard – Chiriș – Pălatca – Vaida Cămăraș – DN 16: lucrări de frezare și lucrări pregătitoare în vederea realizării frontului de lucru.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 33 queries | Mysql time :0.076423 (s)