Patru persoane, cu varste cuprinse intre 34 si 68 de ani, au fost retinute de politistii constanteni pentru contrabanda cu tigari, oamenii legii confiscand in urma unor perchezitii 27.000 de tigarete de diferite marci, care nu aveau aplicate timbre de accizare, dar si mai multe sume de bani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, pe data de 22 aprilie, politisti din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Constanta, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale al I.P.J. Constanta au pus in aplicare opt mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de contrabanda.

“Cu ocazia descinderilor au fost identificate si ridicate, in vederea indisponibilizarii, 27.000 de tigarete de diferite marci, fara a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabanda, dar si mai multe sume de bani (8.100 de lire sterline, 6.200 de euro, 3.450 de lei)”, se arata in comunicat.

La sediul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta au fost conduse pentru audieri patru persoane, cu varste cuprinse intre 34 si 68 de ani. Acestea au fost retinute pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de contrabanda, urmand ca joi sa fie prezentate instantei cu propuneri corespunzatoare.

coral