Constantin Zamfirescu a fost operat. Anunțul trist că actorul a fost diagnosticat cu cancer a îndurerat lumea artistică din România. Gogoașă din Trăsniții a postat zilele trecute un mesaj pe Facebook în care își anunța fanii că se lupta cu boală nemiloasă.

În aceste momente actorul se află internat în spiral și a postat primele imagini cu el.

Constantin Zamfirescu a fost operat

Actorul Constantin Zamfirescu anunța, în urma cu o săptămână, pe Internet că a fost diagnosticat cu boală destul de grea și că urmează să fie operat în următoarea perioadă. Luni bărbatul a suferit o intervenție, iar primele imagini cu el au apărut pe rețelele de socializare.

Gogoașă s-a fotografiat și pare că se simte destul de bine, în imagine se observă faptul că actorul încearcă să fie pozitiv și să zâmbească. La descrierea fotografiei s-au scris următoarele: „Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune!”.

Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer

Constantin Zamfirescu a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul oamenilor, pentru că avea nevoie neapărat de sânge. Se pare că până la momentul actual, lucrurile arată destul de bine, iar operația a decurs bine.

coral