News Flash:

Conversația uimitoare dintre pilotul unui avion de pasageri și cel al unui pilot de vânătoare

30 Martie 2022
1552 Vizualizari | 0 Comentarii
Conversatia uluitoare dintre doi piloti

Airbus A380 este în momentul de față cel mai mare avion de pasageri din lume. Eurofighter este un avion multi-rol de vânătoare bimotor. Avionul este cvadrimotor și oferă zboruri de mare distanţă, de până la 15.200 km.

Într-o zi un avion de tip Airbus 380 traversează Atlanticul. Zboară în mod constant cu 800 km/h la 10.000 de metri, când brusc il ajunge un Eurofighter care zbura cu Mach 2 (Mach 1 = 1.235 km/h). Pilotul avionului de luptă încetineşte, zboară alături de Airbus şi salută pilotul avionului de pasageri prin radio: ,,Airbus, zbor plictisitor, nu-i așa? la priveşte aici!"

Pilotul avionului de luptă începe să facă nişte demonstrații pe cer, rotește avionul, accelerează, trece de bariera sunetului, se ridică rapid la o înălțime ametitoare, doar pentru a coborî aproape de nivelul mării printr-o manevră uluitoare.Se întoarce lângă Airbus și întreabă: ,Ei bine, cum ți s-a părut?"

Pilotul din Airbus răspunde: „,Foarte impresionant, dar acum uită-te aici!" Pilotul avionului de luptă urmărește Airbus-ul, dar acesta nu face nicio manevră.El continuă să zboare cu aceeași viteză, urmându-și traseul în linie dreaptă.După cinci minute, pilotul din Airbus îl întreabă: ,,Ei bine, ce spui acum?"

Pilotul avionului de luptă îl întreabă pe pilotul Airbus confuz: „Ce ai făcut?" Celălalt răspunde râzând: ,,M-am ridicat puțin, mi-am întins picioarele, am fost până la baie, am luat o ceașcă de cafea și o prăjitură delicioasă de ciocolată cu scorțișoară și m-am înțeles cu stewardesa să ne vedem pentru următoarele 3 nopți la un hotel de 5 stele, care este plătit de compania aeriană la care lucrez"

Morala acestei întâmplări este: Atunci când ești tânăr, crezi că viteza si adrenalina sunt totul în viaţă. Nimic adevărat. Dar, pe măsură ce îmbătrânești și ajungi mai întelept, confortul și pacea sunt de neprețuit. În America acest principiu mai este denumit S.O.S.: SLOWER, OLDER, SMARTER (în traducete: mai lent, mai în vârstă, mai destept).

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040864 (s)