News Flash:

Copiii de la şcolile private din Cluj poartă mască şi în curtea şcolii, iar profesorii sunt testaţi săptămanal

15 Septembrie 2020
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Elev masca

La Cluj, copiii de la şcolile private s-au obişnuit repede cu noile reguli. Aici toată lumea poartă mască în interior, dar şi în curtea şcolii, iar profesorii sunt testaţi săptămânal pentru COVID-19, informează alephnews.

Diana Teodorescu, profesor învăţământ primar: “Aţi nimerit la ora mesei, din păcate copiii nu pot să vă salute pentru că avem întelegerea ca atunci când masca este jos, să nu vorbim, dar pot să vă facă cu mâna. După cum vedeţi avem distanţă între noi, fiecare copil are masca lui, prânzul este individual nimeni nu atinge nimic din lucrurile celuilalt.”

Diana Teodorescu, profesor învăţământ primar: “A devenit o obişnuinţă să fim foarte curaţi pe mâini, să păstrăm distanţa chiar dacă e foarte greu pentru că mi-aş dori să îi îmbrăţişez, să îi pup, dar decât să fim acasă şi să nu ne vedem mai bine să fim aici şi să respectăm regulile minime.”

Ruxandra Mercea, director şcoală privată Cluj: “În ceea ce priveşte mobilierul am ales să prioritizăm copiii şi am scos ceea ce nu era necesar, nu am pus plexiglas pentru că s-a dovedit că este neeficient, ci am distanţat băncile. Nu am avut nevoie de profesori în plus. În fiecare săptămână testăm toţi profesorii şi personalul administrativ pentru că asta s-a dovedit că este foarte important pentru prevenţie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

scoala scoala privata copii masca teste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1020 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037090 (s)