Denise Rifai e acum prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Într-un interviu pentru Impact.ro, vedeta a povestit despre copilăria ei, despre tatăl iordanian și cum o răsfăța acesta. Îi plăcea să se simtă ca o prințesă.

Prezentatoarea a copilărit în România, unde și-a creat cele mai frumoase amintiri. „M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult.

Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur.

Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade – Clona, era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Am avut o copilărie foarte frumoasă, mi-ar plăcea să am un copil, o fetiță poate, și să aibă și ea copilăria mea, să pot să fiu și eu pentru ea așa cum au fost părinții mei pentru mine”, a explicat ea, conform libertatea.ro

Vedeta a mers și în Iordania, țara natală a tatălui ei. „Am fost de multe ori, pentru mine, Iordania este acasă și România e acasă. La noi, familiile sunt mari, nu mai am niciun bunic de mulți ani, ei sunt în noi acum, așa e în viața asta, lucrurile se complică, nu poate să fie totul doar bine. Mai avem rude și acolo. Tata este aici și acolo, noi suntem foarte legați de tot ce înseamnă lumea arabă, eu sunt în fiecare sfântă zi parte din aceste două lumi: lumea creștină și lumea musulmană, lumea orientală și lumea europeană. Ultima oară am fost acum 3 ani, m-aș duce zilnic, mi-ar plăcea să am o casă a mea, acolo, în Iordania. Sunt niște cartiere superbe”, a mai dezvăluit ea.
 

coral