Două copile sunt date dispărute la Turda, ambele fiind de negăsit din data de 22 octombrie. IPJ Cluj cere ajutorul cetățenilor pentru a le identifica.

O minoră în vârstă de 13 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, DEMETER DENISA-MARIA, în vârstă de 13 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1,30 m, corpolentă, păr brunet și lung, ochi căprui, ten închis.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni maro cu alb, încălțăminte tip sport de culoare roz cu galben.

O altă minoră, în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 22 octombrie, în jurul orei 21.00, MOLDOVAN BIANCA, în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.60 m, 50 kg, părul roșcat-închis, ochi căprui, ten închis.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă neagră sau riz, maieu alb, pantaloni tip jeans albaștri și teniși cu model floral.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! coral