La 67 de ani, Cornel Palade revine la TV! Indragitul actor si fiica lui au batut palma cu sefii de la Antena 1 si vor aparea intr-o emisiune care este apreciata de romani. Partenerul de scena al lui Romica Tociu si Ada Palade au facut primele declaratii despre provocarea pe care au acceptat-o.

Ada si Cornel Palade fac echipa la “Te cunosc de undeva!”

Cornel Palade si fiica lui de 30 de ani se numara printre vedetele vor concura in cel de-al 14-lea sezon “Te cunosc de undeva!” care va incepe in curand la Antena 1. Cei doi fac echipa impotriva participantilor: Serban Copot si Cezar Ouatu, Diana Matei si Grigore Gherman.

“Este pentru prima oara cand cantam impreuna in public”, spune Cornel Palade. „Dar nu este pentru prima oara cand suntem impreuna pe aceeasi scena”, adauga Ada Palade. Tata si fiica spun ca acasa ies deja scantei, atunci cand repeta impreuna. ”Dar cele mai multe scantei ies la gratar, pentru ca mai facem si un gratar, ca sa ne motivam repetitia”, au declarat Ada si Cornel Palade.

Va reamintim ca fata actorului a participat atat la “Vocea Romaniei” de la Pro TV, cat si la “X Factor” de la Antena 1, insa la cel dintai concurs ea nu s-a calificat mai departe. “Sezonul va fi tare de tot. Va fi periculos. Ati vazut ce concurenti avem? O sa fie extraordinar!”, au mai spus cei doi.

Ada si Cornel Palade impreuna cu Serban Copot si Cezar Ouatu vor canta in duet, pe cand ceilalti doi vor evolua solo. Ei vor urca pe scena transformarilor alaturi de colegii lor din acest sezon, Alex si Monica Anghel, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Bella Santiago si Sorana Darclee Mohamad.

Pentru Serban Copot, castigator al celui de-al 10-lea sezon “Te cunosc de undeva!”, si Cezar Ouatu, castigator al sezonului 7, este o mare provocare sa joace acum in aceeasi echipa. “Noi am mai fost in acelasi sezon, al optulea – atunci ne-am legat din punct de vedere uman, ne-am cunoscut familiile -, dar am aparut separat. Acum e o alta mancare de peste… Deja am inceput filmarile si radem mult, ne distram. Si trebuie sa precizez ca in aceasta pereche minunata, el este mai frumoasa decat mine ca femeie. Cred ca batalia mare va fi in cazul in care ruleta personajelor va dori sa ne transformam amandoi in femei”, spune Cezar Ouatu. “Atunci va fi nenorocire, o sa orbiti!”, adauga Serban Copot.

Solista Diana Matei crede ca “Te cunosc de undeva!” va fi pentru ea o experienta minunata. “Echipa mi se pare absolut senzationala, toti sunt minunati si au o energie extraordinara. Aici ne distram, ne simtim bine. Inainte de prima filmare n-am avut deloc emotii, lucru care ma sperie un pic, pentru ca de fel sunt o fire foarte emotiva…”, spune Diana, amuzata.

Pentru tanarul interpret de muzica populara Grigore Gherman va fi interesant sa abordeze in acest show si alte genuri muzicale. “Imi doream sa am parte de aceasta experienta pe care mi-o ofera «Te cunosc de undeva!», sa fac ore de teatru, de canto, de dans, si iata ca am parte de toate aceste lucruri. Mi se pare foarte interesant totul si imi place foarte mult echipa, oamenii cu care lucram aici”, spune el.

In cel de-al 14-lea sezon, in premiera la “Te cunosc de undeva!”, vor urca pe scena patru perechi de artisti – Alex si Monica Anghel, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Serban Copot si Cezar Ouatu, Ada si Cornel Palade – pe cand ceilalti patru – Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei si Grigore Gherman – vor evolua solo in fata juratilor Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob si Aurelian Temisan.

Care vor fi primele transformari pe care le-a pregatit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenti, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, in curand, in prima editie a celui de-al 14-lea sezon “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi. coral