News Flash:

Coronavirus - Mărturie teribilă de pe patul din terapie intensivă: "Boala evoluază nu în ore, ci secunde" VIDEO

1 Mai 2020
1691 Vizualizari | 0 Comentarii
pacienta coronavirus 1

Daniela, o pacientă infectată cu coronavirus, a declarat, din terapia Spitalului Militar Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", că boala este foarte grea, care evolează "nu în ore, ci în minute, în secunde".

Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" a postat pe Facebook, cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei, un material video cu mărturia unei bolnave Covid-19.

Femeia spune că i-a fost foarte rău, dar a avut încredere și nu a cedat.

De pe patul de spital, Daniela le-a transmis românilor să fie foarte atenți, să se protejeze și să creadă că tot ce se spune despre această boală este adevărat.

"Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (...) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând", a povestit pacienta cu Covid-19.

În videoclipul postat de Spitalul Militar din Capitală apar și colonel medic dr. Narcis Tănase, medic primar ATI, coordonatorul nucleului 1, locotenent-colonel medic dr. Adrian Tuță, medic specialist ATI și asistent medical Florentina Ciobanu.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039581 (s)