Coronavirus Romania. A fost confirmat al 31-lea caz. E un barbat de 42 de ani din Iasi.

Coronavirus Romania – Din datele pe care le avem pana in aceste momente un barbat de 42 de ani confirmat in Iasi. A fost in Venetia si a fost internat. Acum e la Spitalul de boli infectioase.

Coronavirus Romania. Desi numarul imbolnavirilor creste, oficialii romani raman optmisti in privinta evolutiei epidemiei de coronavirus. Romanii infectati sunt in stare buna, iar tara noastra se afla in scenariul doi in lupta contra coronavirusului a informat, la inceputul sedintei de Guvern, ministrul Sanatatii. Victor Costache a explicat si ce inseamna acest stadiu, ,,o faza de transmitere sporadica, departe de ce se intampla in Italia".

Coronavirus Romania. Romania are 31 de cazuri de imbolnavire confirmate. Asta inseamna ca tara noastra a trecut in scenariul 2 al epidemiei – de la 26 de cazuri in sus.

Coronavirus Romania. Potrivit autoritatilor, scenariul 2 va presupune urmatoarele masuri suplimentare: anchete epidemiologice mai extinse, sectii separate pentru coronavirus in spitale, limitarea unor interventii chirurgicale care nu sunt absolut necesare, adica cele pentru boli cronice sau interventii programate si un control la granita mai accentuat, care sa vizeze si persoanele din alte tari decat cele care sunt in zona rosie sau zona galbena. Victor Costache a explicat ca autoritatile se pregatesc pentru a trecere in scenariul 3 sau 4.

Coronavirus Romania. Pe 4 martie, autoritatile au adoptat o decizie legata de scenariile privind evolutia si interventia in cazul infectiei cu noul coronavirus in Romania. Scenariul 1 presupune existenta de la 1 la 25 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Scenariul 2, de la 26 pana la 100 de cazuri, scenariul 3, de la 101 pana la 2.000 de cazuri de infectie, iar ultiml scenariu vorbeste deja despre peste 2.001 cazuri de imbolnavire.

coral