News Flash:

Craiova a fost repusa in drepturi! Revine in Liga I?

28 Februarie 2013
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Decizia Comitetului Executiv al FRF de dezafiliere a Universitatii Craiova se afla în atentia procurorilor DNA în urma plangerii penale depuse de clubul oltean. La 15 noiembrie 2012, Curtea de Apel Bucuresti a admis si cererea SC Fotbal Club U Craiova de suspendare a Hotarârii Adunarii Generale a Federatiei Române de Fotbal din data de 14 mai 2012, de validare a Hotarârii Comitetului Executiv al FRF nr. 6 din 20 iulie 2011, în care s-a decis excluderea provizorie a gruparii patronate de Adrian Mititelu, pâna la solutionarea irevocabila a cauzei.

Cu o luna înainte ca echipele sa îsi poata depune dosarul de licentiere, Viorel Duru anunta ca Universitatea Craiova îsi poate depune dosarul. Acesta a precizat ca se poate depune si pentru Liga 1, însa cel mai probabil ar trebui depus pentru liga secunda, deoarece echipa a retrogradat pe cale sportiva.

"La ora actuala, Universitatea Craiova este repusa în drepturi si e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanta, pe care FRF o respecta. În acest conditii, clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licentei, teoretic si de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a doua, deoarece ei erau retrogradati sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta si problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a sedintei respective. Am vazut si noi ca Mititelu a solicitat inscrierea echipei în Liga 1, dar eu nu pot sa stiu care va fi raspunsul solicitarii dumnealui. Organele abilitate din FRF vor hotari acest aspect", a spus Viorel Duru pentru ProSport
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatii craiova dna plangerii penale excluderea provizorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2027 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012741 (s)