Un copil de trei ani și mama acestuia au fost răniți de o creangă mare căzută dintr-un copac din parcul Iuliu Prodan, cartierul Zorilor. Copacii necurățați sunt un pericol uriaș în parcurile clujene, mai ales în cel din Zorilor, care este compus din copaci foarte bătrâni. 

Incidentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 18.00. Mămica și băiețelul se aflau la locul de joacă, în momentul în care o creangă mare s-a rupt dintr-un copac și i-a lovit. ”Copilul a fost lovit în cap. Avea o contuzie și se inflama. Cineva a sunat la 112 și a chemat o ambulanță. Nici după 40 de minute nu venise nimeni”, ne-a relatat un martor, potrivit Știri de Cluj.

Poliția locală și jandarmii au sosit la locul incidentului după circa 15 minute. Zona a fost izolat cu bandă, iar după câteva minute a ajuns și tatăl copilului în parc. 

”L-am auzit pe tatăl care a sunat din nou la 112 și spunea că ”Normal că mai e nevoie de ambulanță!”, semn că cei de la 112 nu ar fi vrut să o mai trimită. Nu a venit nici după 40 – 45 de minute, după cum am mai spus. Am plecat și nu știu ce a urcat”, a mai spus martorul la incidentul din parcul Iuliu Prodan. 

coral