O crimă a avut loc în Săptămâna Mare, într-o localitate din județul Cluj, acolo unde o femeie și-a ucis soțul cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

O crimă a avut loc marți în comuna Moldovenești din județul Cluj, criminaliștii de la Poliție și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj declanșând o anchetă în acest caz.

Totul ar fi pornit de la un conflict spontan între cei doi, o ceartă care a avut urmări tragice.

Surse judiciare au declarat pentru Cluj24 că o femeie în vârstă de 29 de ani și-a omorât soțul, care era cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea, având 66 de ani.

Anchetatori încearcă să afle motivele care au determinat-o pe femeie să își ucidă soțul.

UPDATE:

Femeia care și-a ucis soțul la Moldovenești a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru săvârșirea infracțiunii de omor și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii care investighează crima spun că aceasta ar fi avut loc pe fondul unei dispute casnice.

UPDATE 2:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au transmis câteva informații despre acest caz.

”În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și al consumului de alcool, în noaptea de 18/19.04.2022 o persoană de sex masculin din comuna Moldovenești a fost omorâtă în domiciliul conjugal prin asfixie mecanică de soția sa.

În acest context s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectă, care ulterior a fost reținută de procuror.

Subsecvent, s-a procedat la punerea în mişcare a acțiunii penale, astfel că inculpata a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de 20.04.2022”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. coral