O crimă teribilă a avut loc în Cincu, județul Brașov, acolo unde o femeie de 67 de ani a fost ucisă de soțul ei, din cauza geloziei. Vecinii și rudele sunt îngrozite și nu-și pot reveni din șoc. Totul s-a petrecut în miezul nopții, atunci când bărbatul și-a pierdut controlul și s-a lăsat complet dominat de patima geloziei.

Ucisă de soț din gelozie

Din păcate, gelozia nu are vârstă și de multe ori, această boală devine motivul principal al multor crime pasionale. Acesta este și cazul unei femei din Brașov, ucisă cu sânge rece chiar de bărbatul care a jurat să-i fie alături la bine și la greu.

Potrivit ultimelor declarații făcute de vecini, cei doi soți se mutaseră în casa în care locuiau anul trecut. Deși nu a trecut mult timp, certurile lor erau auzite și cunoscute de vecini, astfel că deznodământul tragic este rezultatul a multe scandaluri pe care femeia a fost nevoită să le suporte de-a lungul timpului.

Chiar și așa, nimeni nu ar fi bănuit că bărbatul ar fi recurs vreodată la asemenea gest, depășind orice limită a lipsei de control.

„Foarte des se certau, rar când am auzit să aiba și ei pace. Era foarte gelos și o bătea de gelos, de multe ori auzeam cum o bătea”, a dezvăluit Loredana Savu, o vecină a celor doi, potrivit stirileprotv.ro.

Astfel, ultima ceartă a celor doi soți a avur loc în miezul nopții, atunci când bărbatul a agresat-o pe femeie până în punctual în care i-a provocat moartea. Când a realizat ce s-a întâmplat, acesta a cerut ajutor disperat vecinilor, dar din păcate, prea târziu pentru ca soția sa să mai poată fi salvată.

Un vecin a alertat Poliția și Ambulanța, la fața locului s-a constatat decesul victimei, nu se mai putea face nimic”, a declarat Claudiu Sandu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Ce pedeapsă ar putea primi bărbatul

Pentru infrcțiunea de omor și vătămare corporală, bărbatul de 64 de ani va trebui să dea socoteală în fața legii, acesta putând primi o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare. În ciuda scandalurilor avute cu soția sa, vecinii au povestit că acest bărbat nu a deranjat în mod special alte persoane.

„S-a mai întâmplat să o ia razna, dar nu a avut treaba cu oamenii, nu a avut treabă cu nimeni, acum nu știu ce a avut”, a declarat Alexandru Bacu, vecin.

Vecinele din localitate au povestit, de asemenea, că au observat că femeia arăta foarte bine, lăudând-o pentru acest aspect.

„Era venită de puțin timp aici și ciar ziceam: mai, ce bine arăți, când ai rânduială! I-o făcut randuială fata asta. Era de treabă, așa…”, a spus Romița Masuri, vecină. coral