Un criminal este căutat de polițiștii din Timiș după ce a înjunghiat mai multe persoane, miercuri dimineață, dintre care un bărbat fiind înjunghiat mortal.

Un tânăr de 33 de ani a înjunghiat mortal, miercuri dimineaţa, un bărbat în oraşul Făget, iar pe soţia acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit şi a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere, fiind căutat de poliţiştii din Timiş, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Timiş, în total, individul de 33 de ani a înjunghiat patru persoane, miercuri dimineaţa. Este vorba de cei doi soţi din parcul din Făget, unde bărbatul a fost declarat mort, iar femeia se afla în stare gravă, plus alte două persoane din localitatea Temereşti, de unde a furat o maşină după incidentul din Făget.

Cu maşina furată, a lovit o altă persoană, aceasta fiind a cincea victimă a individului care încă nu a fost prins.

Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia înjunghiată în parcul din Făget va fi transportata la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

Totodată, şi o a treia victima a individului va fi dusă la Timişoara cu o ambulanţă, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.

coral