Magistrații Tribunalului Cluj au decis prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv în privința lui Takacs Gyorgy, clujeanul care și-a înjunghiat mortal fiul de 8 ani.

Băiețelul de 8 ani a fost înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale. Trupul micuțului a fost descoperit în autoturismul tatălui, pe un câmp din Cluj.

“Copilul a vrut să fie omorât de mine”, ar fi spus Takacs Gyorgy, potrivit jurnaliștilor de la Adevărul.

Anchetatorii au scos la iveală faptul că Takacs Gyorgy și băiatul aveau o relație apropiată, iar unul dintre motivele crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie.

Criminalul s-a plimbat două zile cu copilul mort în mașină

Bărbatul și copilul au fost plecați într-o vacanță în Ungaria, iar în urmă cu câteva zile s-au întors la Cluj. Deși mama băiatului a insistat ca cel mic să revină acasă, tatăl tot amâna momentul.

Speriată, femeia a alertat autoritățile, care l-au căutat pe micuț. Din păcate, fiul său zăcea mort în mașină. Copilul era decedat de mai bine de 48 de ore, susțin medicii legiști. După ce și-a ucis propriul copil, bărbatul de 46 de ani a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit de oamenii legii.

coral