Suspectul principal în cazul crimei de la Cluj, identificat la Suceava, Muhamed Iman Mustafa, a fost prins de către polițiștii suceveni.

Autoritățile l-au descoperit pe suspect chiar la el acasă, în comuna Udești și urmează să fie transportat la Cluj-Napoca pentru audieri.

Crima a avut loc în Cluj-Napoca, în cartierul Gheorgheni, duminică seara spre luni. Victima în vârstă de 30 ani, asistentă medicală la Cluj și originară din Suceava, a fost înjunghiată de nenumărate ori cu un cuțit. Chiar dacă echipajul de salvare a încercat să o salveze pe victimă, nu se mai putea face nimic pentru că aceasta a pierdut prea mult sânge.

Mohamed Mustafa Mohamed are 28 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins rapid ca urmare a informațiilor precise colectate de Poliția Cluj, fiind urmărit pas cu pas și luat ca din oală de poliția din Suceava.

După ce polițiștii clujeni și cei din Suceava au amplasat filtre pe drumuri, suspectul a fost prins în timp util. Administratorul blocului situat pe Aleea Detunata din Gheorgheni spune că pe camerele de supraveghere din împrejurimi se poate observa cum Muhamed Iman Mustafa se plimba din jur împrejurul blocului, înainte ca victima să ajungă la destinație.

Tânăra suceveancă a fost atacată după ce a ajuns cu taxi-ul, iar un tânăr din bloc, auzind-o țipând, a anunțat 112.

MAI MULTE DETALII AICI

EXCLUSIV! O tanără a fost ucisă cu SANGE RECE în cartierul Gheorgheni

coral