Principalul suspect al crimei din Cluj-Napoca, de pe Aleea Detunata, Muhamed Iman Mustafa (28 de ani), din Suceava, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, în faţa blocului unde aceasta locuia, a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor.

Motivul crimei e faptul că bărbatul nu voia să accepte faptul că fosta lui iubită, Ioana Valentina Catargiu, îl părăsise şi îşi găsise un alt iubit. Muhamed Iman Mustafa (28 de ani) a fost adus de poliţişti, luni seara, la Cluj-Napoca.

După ce a înjunghiat-o, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3 dimineaţa, pe fosta sa iubită, s-a urcat  în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comune Udeşti, judeţul Suceava. Tânărul a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită, pe Ioana Valentina Catargiu (30 de ani), angajată ca asistentă medicală la Cluj-Napoca.

Surse din poliţie au precizat pentru „Adevărul” că este vorba despre o crimă pasională, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să acceptă că Ioana s-a despărţit de el. Mai mult, tânăra asistentă şi-ar fi găsit un alt iubit.

Muhamed Iman Mustafa nu este înregistrat ca având probleme medicale, susţin surse din poliţie. Aşadar crima a fost una cu premeditare, susţin aceleaşi surse.

În telefonul femeii au fost găsite mai multe mesaje în care acesta o ameninţa cu moartea. O altă tânără din Suceava a a povestit presei că în urmă cu câţiva ani a fost ameninţată cu moartea de făptaş. Fata depusese la acea vreme o plângere la Poliţie pe numele lui.

coral