Apar noi informatii in spatiul public, legate de divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Cristi Brancu l-a avut invitat in emisiunea lui, Agentia Vip pe George Burcea si, totodata, moderatorul a povestit un lucru socant din casnicia celor doi, pe care nimeni nu il stia.

Ies la iveala lucruri halucinante legate de George Burcea. Cristi Brancu a dezvaluit chiar in emisiunea lui ca semnele unei despartiri existau demult intre acesta si Andreea Balan. Mai mult, se pare ca sotul vedetei avea un comportament deviant si se ascundea cu multe lucruri.

La Agentia VIP, Brancu a povestit ca George Burcea avea probleme cu drogurile si incerca foarte mult sa ascunda acest lucru. Mai mult, se pare ca Burcea devenise tot mai inchis in el si se ascundea si fata de Andreea Balan, lucru pe care vedeta l-a simtit, caci intuitia feminina nu greseste niciodata. Mai mult, avandu-l invitat in emisiunea sa pe George Burcea, Cristi Brancu i-a zis acestuia sa-si declare dragostea pentru Andreea Balan, moment in care Burcea a inceput sa se eschiveze.

„Ce vrei sa demonstrezi cu asta?” i-a zis George Burcea, lui Cristi Brancu.

Mereu sincer si spunand tot timpul lucrurilor pe nume, Cristi Brancu nu s-a ferit sa-i arunce acestuia o replica de zile mari.  „Nu mai este in stare sa spuna ca o iubeste!” a spus Brancu, la el in emisiune. Deci, lucrurile sunt cum nu se poate mai clare. George Burcea nu vrea nici in ruptul capului sa dea detalii despre situatia dintre el si Andreea Balan si, mai mult de atat, nici nu si-a asumat in mod public separarea de vedeta, cum a facut aceasta, pe contul ei de Instagram.

coral