Fanii si telespectatorii celor doi au aflat chiar in timpul emisiunii ”Agentia VIP” vestea care i-a facut pe Cristi Brancu si Oana Turcu sa deschida o sticla de sampanie!  

Unul dintre cele mai trainice cupluri de la noi, Oana si Cristi Brancu traiesc o poveste de dragoste savuroasa, iar ieri au implinit 11 ani de cand si-au facut curaj sa porneasca impreuna pe acelasi drum. Un drum frumos, lung, plin de trairi deosebite si, mai ales, imbracat in iubire.

Cristi Brancu a anuntat ca el si sotia lui au implinit 11 ani de la cununia civila, anunta spynews.ro.

In direct, la Agentia Vip, Cristi Brancu a tinut sa transmita un mesaj emotionant pentru sotia sa, frumoasa Oana Turcu. Prezentatorul i-a facut acesteia o declaratie sincera, plina de iubire si a tinut sa-i multumeasca pentru cel msi frumos cadou din viata sa: micutul Tudor, care le face fiecare zi mai frumoasa.

„Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineata catre un aeroport, iar seara, la aceasta ora, eram sot si sotie, casatorindu-ne in fata unui ofiter al starii civile, intr-o tara, bucurandu-ne de ceea ce cred ca este povestea care mie mi-a salvat viata. Vreau sa-i multumesc Oanei pentru acesti 11 ani, in care nu credeam ca se poate oferi atata dragoste. Faptul ca dupa atatia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La varsta aceea nu credeam ca se poate asa ceva. Ma bucur ca aveti posibilitatea sa o cunoasteti pe Oana, aici la Antena Atars, si puteti sa vedeti cum este. Ii multumesc ca mi-a facut un cadou mare, de opt ani imi face ziua frumoasa. Vreau sa va doresc sa simtiti dragoste, ca este singurul lucru care ne poate face mai buni si sa mergem mai departe. Te iubesc”, a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

coral