Cristi Mitrea, fostul partener de viata al Andreei Mantea, a trecut printr-o operatie dificila – menisc intern si ligamente incrucisate – in vara acestui an. Se anticipa ca perioada de recuperare va fi destul de lunga, numai ca Mitrea, fire de luptator, a revenit la sala chiar la jumatatea perioadei de recuperare.

In mediul online, Cristi Mitrea si-a transmis satisfactia ca recuperarea a fost mai scurta decat ar fi crezut si a recunoscut, totodata, ca totul a mers ”ca uns”.

„Am avut o bucurie extrema, cum nu am simtit de mult timp. Am fost la antrenament dupa 3 luni si jumatate, adica la jumatatea perioadei de recuperare, ca nu mai rezistam. Dar a mers totul ca uns. Fara dureri, fara blocaje”, a postat Cristi Mitrea in mediul online, manifestandu-si increderea in fortele proprii si bucuria ca se poate antrena din nou.

„Feelingul ala de dupa…Doamne, nu e nimic mai presus decat ala. Inteleg ai nostri! Jiujitsu e, cu siguranta, cel mai bun terapeut al meu. Super milioane de imbratisari si sanatate la copii si toate alea din lume celor din echipa de la Centrokinetic!! Fara voi nu miscam asa repede”, a continuat Cristi. „Nu am respectat regula de 6 luni fara antrenament, dar nah, gasesc intelegere. Mai ales ca in general nu respect regulile caci sunt acest rebel nebun. Ma rog, mai putin atunci cand mi-a spus un baiat: „pune si tu astea la maini ca mergem”. Mno, cand vezi ca unul care merge random cu ciorap pe cap iti spune asa, il asculti (erau mai multi)”, a mai spus el.

”El este cel mai mare si cel mai grasan”

Andreea Mantea si Cristi Mitrea se inteleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat in Istanbul, alaturi de mamica lui, David s-a apucat sa faca un colaj cu gargarite. Imediat, pustiul a inceput sa le puna nume micutelor insecte pe care le lipea pe hartie. Andreea Mantea a pus o poza cu David pe Instagram si a dezvaluit si ce spunea fiul ei in timpul acestei activitati.

„Micul meu artist. Lavinia (n.red. – sora Andreei Mantea, matusa lui David) este cea mai mica gargarita, este cat un bob de fasole, pentru ca ea nu mananca si nu s-a facut mare. Tata este gargarita cea mai mare pentru ca el este cel mai mare si cel mai grasan! Urias”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, conform wowbiz.ro.

Fireste, Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Multumesc! Apreciez! A vrut sa spuna voinic. Tata fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman„, a raspuns Andreea Mantea. „Haiosilor”, a completat Cristi Mitrea.

coral