News Flash:

Cristian Pomohaci, condamnat DEFINITIV la închisoare

28 Octombrie 2020
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian pomohaci

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru închirierea a 11 apartamente ilegal.

Pomohaci, fost preot și cântăreț de muzică populară și religioasă, a primit pedeapsa închisorii pentru evaziune fiscală.

Fostul preot a fost condamnat defiinitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru că a dat spre închiriere 11 apartamente, dar fără să plătească taxe și impozite, conform Reporteris.ro.

Cristian Pomohaci a fentat statul cu 150.000 de euro, neplătind taxele pentru apartamentele închiriate.

CITEȘTE ȘI:

Lovitura GREA pentru Cristian Pomohaci: A fost EXCLUS din preotie

Pe lângă faptul că a primit pedeapsă închisoarea pentru evaziune fiscală, va trebui să facă și muncă în folosul comunității neplătită, timp de 90 de zile în beneficiul Primăriei Rebrişoara și să urmeze mai programe de reintegrare socială.

Pomohaci ar deține 25 de apartamente, 9 terenuri cu construcții, 5 terenuri și un garaj. 40 de imobile la număr.

Curtea de Apel din Târgul Mureș a decis să îi mențină sentința inițială, dar cu toate acestea, va putea părăsi țara (înainte avea obligația de a rămâne în țară).

„Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate.

În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”, arată sentința definitivă, pronunțată vineri, conform sursei menționate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cristian pomohaci inchisoare apartamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 33 queries | Mysql time :0.067659 (s)