Cristina Ich a fost protagonista unui episod groaznic, după ce a fost oprită de Poliție, în timp ce se deplasa cu mașina pe străzile din București! Partenera lui Alex Pițurcă susține că a fost umilită și nedreptățită de un om al legii!

Pe contul său de socializare, Cristina Ich a publicat câteva filmulețe în care a vorbit cu lux de amănunte despre experiență marcantă prin care a trecut. Vizibil afectată, șatena a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a fost oprită de un echipaj de Poliție, după ce a fost observată de oamenii legii că ținea telefonul în mână.

„Băi, câtă nesimțire! M-a oprit un echipaj de poliție și am trăit momente incredibile. Sunt un car de nervi. Mă grăbeam să ajung undeva și nu știam cum să ajung pe strada respectivă. M-au oprit și agentul și mi-a reproșat că mă uit la Waze. L-am întrebat unde vrea să-mi pun telefonul. Băi, omule, eu înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Bun, ia-mi și puncte… Mi-a luat 9 puncte, nu 6.”, a spus Cristina Ich.

Partenera lui Alex Pițurcă a aruncat cu vorbe grele în omul legii, pe motiv că a fost nedreptățiță. Mai mult de atât, din cauza comportamentului acid pe care l-a prezentat față de acesta, polițistul a “amenințat-o” că îi va mai face un proces verbal, dacă nu își va schimba atitudinea.

“Un puști, un cordit, cu un tupeu pe capul lui. Efectiv îmi venea să-i sparg capul. Eram nervoasă și i-am făcut o semnătură. Atunci mi-a zis că îmi face alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic. Am început să țip. Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Dacă ați fi văzut cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi!”, a spus vedeta în lacrimi.

În încheierea filmulețelor de pe social media, Cristina Ich a adus acuzații grave la adresa oamenilor legii pe care i-a catalogat drept „fustrați”, susținând că experiența prin care a trecut a fost „umilitoare”: „Fac abuz de putere. Te umilesc. Mi-a zis că mi-au dat 9. E după cum vrea el, nu e după lege. Putea să mă întrebe. Îi arătam eu că nu vorbeam la telefon. Eram pe Waze. N-aveam unde să pun telefonul”, a mai spus Cristina Ich.

 

coral