Cristina Siscanu a explicat ce s-a intamplat intre ea si Andy din echipa Faimosilor, la Survivor Romania 2020.

Cristina Siscanu s-a intors de la Survivior Romania 2020 si a tinut sa faca cateva precizari legate de saptamana petrecuta in Republica Dominicana. Ea spune ca dialogul dintre ea si Andy din echipa Razboinicilor a fost ceva mai lung si nu a fost inregistrat pe camerele de luat vederi.

Ce i-a spus Andy, cand nu era filmat, Cristinei Siscanu

O explicatie a iesirii nervoase a Cristinei la adresa lui Andy a fost ca acesta a fost extrem de obraznic si i-a spus vedetei ca o poate lua intr-un show matrimonial pentru a se calma. Cu cativa ani in urma, Andy a fost ispita la un astfel de show filmat pe o insula din Asia. Replica Razboinicului nu a fost transmisa pe TV insa a declantat o adevarata criza de nervi din partea Cristinei.

”A mai fost un moment, nu stiu daca a fost dat pe TV, dar acolo s-a mai inttmplat un lucru. Acest baiat, Andy, care… am aflat acolo, imi cer scuze daca nu-l cunosc, inteleg ca este destul de cunoscut din niste show-uri matrimoniale la care a participat – este treaba lui, nu ma intereseaza ce a facut el, inteleg ca a facut si vid.ochat, e fix problema lui – dar el a devenit foarte obraznic si mi-a spus ”o sa te bag si pe tine la un show matrimonial”. Mi s-a parut de prost gust aceasta replica si i-am spus: poftim civilizatie, poftim educatie. Un barbat nu spune asa ceva unei femei, eu sunt casatorita, am un copil, o familie, nu sunt genul de fata cu care el sa faca glume. Nu inteleg de unde acest hate pe Instagram, pe Facebook, eu nu stiu ce ati vazut voi la televizor”, a povestit Cristina Siscanu.

coral