Jurnalista Cristina Șișcanu a explicat cu ce se ocupă atât ea, cât și partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, după ce au ieșit din lumina reflectoarelor.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au decis să stea departe de lumea televiziunii, dedicându-și timpul familiei lor. Însă, cei doi continuă să fie foarte activi în mediul online, acolo unde au emisiuni live.

Despre cariera lor din acest moment a făcut declarații Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

„Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact ca un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie. Trebuie să găsesc o temă, un invitat, o poveste, să mă gândesc la titluri, să fac burtiere, să mă asigur că siglele sponsorilor intră unde şi când trebuie.

Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook. Noi avem şi multe contracte de colaborare, de imagine…”, a declarat Cristina Șișcanu pentru sursa mai sus-menționată.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

coral