Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au o familie frumoasa, de care se bucura in fiecare zi. Chiar daca mezina familiei, Petra, este cea mai rasfatata si toata atentia este in jurul ei, cei doi incearca sa nu neglijeze nici relatia dintre ei. Vedeta a dezvaluit ca urmeaza sa aiba loc procesul de intarcare pentru micuta si vor mai fi nopti cand va petrece noaptea cu sotul ei la hotel.

„Suntem in proces de intarcare… Nu e usor sa intarci un copil la varsta de 2 ani si jumatate, si mai ales pe Petra, care la scurt timp dupa ce s-a nascut si-a pus singura sanul in gura cu manutele… de m-am speriat!

De cand s-a nascut Petra (de doi ani si jumatate), nu am petrecut nicio noapte fara ea… dar urmeaza sa mergem la hotel sa dormim din cand in cand (face parte din procesul de intarcare), iar Petra va ramane cu bunica… Bine… hotelul este la doua strazi de casa noastra. Pana acum, ne-am petrecut momentele romantice mai mult muncind, ca… asa cum spuneam si mai sus… noi lucram impreuna. Printre picaturi, am reusit sa mai mergem la un film sau la restaurant„, a declarat Cristina Siscanu pentru Viva.ro.

Ce spune despre al doilea copil: „Madalin vrea si el”

Atat Cristina, Madalin, cat si micuta Petra isi mai doresc un nou membru al familiei, insa nu acum, vor sa mai astepte doi ani, deoarece acum sunt axati pe viata profesionala.

„Eu sper sa mai avem un copil. Nu sunt insarcinata acum si mai asteptam doi ani. Asa ne-am propus. Petra isi doreste. Este topita dupa finuta Iris si ne spune mereu ca vrea un bebelus si il roaga pe tati sa puna o samanta in burtica mamei, ca sa creasca bebelusul. Madalin vrea si el inca un copil, doar ca acum suntem foarte prinsi in proiecte profesionale de anvergura„, a mai marturisit vedeta pentru aceeasi sursa.

coral