Cristina Siscanu, sotia ex-prezentatorul TV Madalin Ionescu, a luat o decizie radicala. Dornica sa scape de accesoriile din garderoba care nu-i mai sunt de niciun folos, bruneta a decis sa le vanda.

Astfel, doritoarele pot cumpara rochii, pantofi si genti la preturi modice.

„Am multe obiecte vestimentare in dressing pe care nu am apucat sa le port. Multe dintre aceste haine pe care le revand la preturi incredibil de mici sunt cu eticheta. Pe unele le-am purtat doar o data la vreo emisiune TV, la vreo sedinta foto sau la un eveniment special. Va puteti face astfel combinatia perfecta de haine, de exemplu pentru 8 Martie”, a spus Cristina Siscanu.

Conform click.ro., pe 7 martie, Cristina Siscanu se va afla pe Intrarea Anasonului nr. 6, unde, pentru preturi intre 40 si 400 de lei, femeile pot lua rochii, pantofi si genti noi sau aproape noi.
Cristina Siscanu i-a daruit o fetita lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu (n.: 3 noiembrie 1984 in Ungheni) l-a facut pe Madalin Ionescu tata pentru a treia oara. Petra, mezina familiei, a venit pe lume intr-o zi de sambata, mai exact pe 29 aprilie 2017. Sotia fostului moderator de la Kanal D si-a inceput cariera in televiziune cu o rubrica din cadrul matinalului “Canalul de stiri” de la Antena 1. Ulterior, ea a fost redactor si reporter special la “9595” emisiunea doctorului Cristian Andrei. In 2008, Cristina Siscanu a fost reporter special la Euforia TV pentru emisiunea “Femeia conduce”, ajungand apoi la B1 TV, realizator si prezentator al emisiunii “Afla tot ce se petrece vara asta”. Dupa aceasta experienta, ea s-a intors la Antena 1, unde a ajuns la “Acces Direct”.

Madalin Ionescu (n.r.: 23 august 1970 in Arges) s-a casatorit cu actuala sotie, Cristina Siscanu, in 2011. El mai are o fata si un baiat din prima casatorie.

coral