Alexandru Cumpanasu a candidat la Alegerile Prezidentiale 2019 si a pierdut cu un scor bine meritat spun romanii care au fost pacaliti de asa zisul unchi al Luizei Melencu si marele salvator al Alexandrei Macesanu.

Inainte doar cu cateva ore de alegeri a prezentat un filmulet in care a sustinut ca este Luiza Melencu, dar s-a dovedit ca acesta minte si a pus in pericol o romanca care practica prostitutia in Italia.

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3 l-a obligat pe Alexandru Cumpanasu sa isi ceara scuze fata de romanii pe care i-a minti si pentru ca s-a folosit de drama unei familii pentru a castiga capital electoral.

Cumpanasu: Eu nu cred in acest sondaj, nu e primul care da gres/De maine revin la drama

Alexandru Cumpanasu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la prezidentiale, a declarat ca nu crede in rezultatele sondajelor si nu se poate vorbi despre un clasament final. „De maine voi reveni la drama”, a spus acesta referindu-se la cazul Caracal.

„Mesajul pe care vreau sa-l transmit – eu nu cred in acest sondaj, nu cred in acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai da gres. Ne uitam la europarlamentare si vedem acolo greseli fantastice de rezultat. In al doilea rand, din punctul meu de vedere, cred ca exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata niste voturi. In acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final. Insa eu cred ca orice vot conteaza”, a declarat Alexandru Cumpanasu la Antena3.

Unchiul Alexandrei a mai spus ca cei care l-au votat au fost oameni care nu au votat un partid politic.

„Toti cei prezentati au avut partide politice solide in spate cu foarte multi bani in spate. S-a viciat procesul electoral si orice cetatean sau orice candidat poate sa solicite anularea alegerilor. Nu am avut bani in spate, nu am avut televiziuni in spate. (…) De maine voi reveni la drama (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai spus acesta.

Exit poll-ul realizat de institutele de sondare CURS-Avangarde in primul tur al alegerilor prezidentiale arata ca Alexandru Cumpanasu a obtinut 1,2%.

coral