Crock Pot este o marcă celebră de oale și ustensile de bucătărie, apărută pe piață în anul 1971 ca o inovație ce promitea să schimbe căile de gătit pentru totdeauna. Zis și făcut. În zilele noastre, oalele oferite de acest brand sunt printre cele mai apreciate și ușor de folosit de orice gospodină. Au ajuns să fie de nelipsit în bucătăriile românilor, și nu numai. Inovația cu care acest brand a surprins în anii 70 și continuă și acum să uimească este modul de gătire lentă și multicooking. Atunci când nu aveți destul timp pentru a sta lângă foc și avea grijă ca mâncarea să nu se prindă de tigăi, să nu se ardă, sau să nu dea în clocot, o astfel de oală specială vă sare în ajutor. Dacă sunteți în căutare de noi ustensile de bucătărie, care vă vor face viața mai ușoară ca niciodată, rămâneți cu noi fiindcă, în rândurile ce urmează, vă vom prezenta produsele brand-ului Crok Pot în speranța că veți reuși să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră și familie.

Gama de produse oferite de acest kitchen brand nu este una largă, fiind compusă doar din două oale, plus vase, ustensile și accesorii de gătit. Însă, este o gamă bine pusă la punct, ce oferă zeci de funcții folositoare. Haideți să vă prezentăm pe larg beneficiile pe care le aduce fiecare oală în parte, pentru a vă familiariza cu brand-ul.

  • Slowcooker – este o oală ce permite gătirea lentă. Crock Pot surprinde cu elemente precum două nivele de căldură: low și high, pentru cărnuri pătrunse la perfecție și garnituri suculente, funcția keep warm ce va ține mâncarea caldă pe o durată îndelungată de timp, un vas ceramic cu capac din sticlă, închis ermetic, ce se poate detașa și utiliza chiar și la cuptor, precum și spăla în mașina de spălat vase, până la 7 litri și 10 porții capacitate de gătire pentru ciorbe, fripturi și feluri principale și un ecran digital pe care puteți vedea timer-ul setat diverselor preparate.

Să spunem că aveți un weekend solicitant, în care vă doriți să faceți curățenie generală și vreți să economisiți cât mai mult timp când vine vorba de gătit. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți ingredientele necesare pentru prânzul sau cina preferată, să le amestecați în oală și să setați timpul necesar gătirii. Cu un slowcooker nu mai este nevoie să supravegheați mâncarea în timp ce se face. Puteți să vă ocupați liniștit de alte treburi casnice.

  • Multicooker – este un aparat ce permite gătirea mai multor tipuri de mâncăruri, sub presiune. O oală perfectă pentru preparate tradiționale, cum ar fi sarmalele, sau ciorbele ce necesită mult timp de fierbere. Diferența între acest aparat și slowcooker-ul menționat anterior este că un multicooker vă oferă mai multe funcții de gătire, de aici și denumirea „multi”. Poate avea până la 15 moduri de gătit, de la gătire lentă, până la keep warm, rumenire, gătire la vid sau la abur, etc. și 8 setări rapide pentru prepararea orezului, cărnii, supelor sau a deserturilor. Există o multitudine de mâncăruri pe care le puteți găti cu ajutorul unui astfel de electrocasnic. Investiția va fi una de durată, ce va merita.
  • Vase de gătit – o gamă largă de vase confecționate din fontă emailată, în culori precum roșu, verde sau albastru, perfecte pentru gătitul la cuptor. Puteți alege între oale clasice pentru ciorbe și mâncăruri complexe cu capacitate de până la 6 litri și jumătate, precum și vase de lasagna sau tigăi simple ce oferă o încălzire uniformă a preparatelor pe foc.
  • Ustensile și accesorii – de la clești pentru gătit, până la strecurătoare, palete, castroane și capace, Crock Pot vă oferă o gamă largă de accesorii din care să alegeți. Confecționate din silicon, pentru a evita arderea, aceste ustensile vă vor face viața mai ușoară și vă vor ajuta de minune în timpul gătitului. Se pot curăța ușor, fie spălate la mână, sau puse în mașina de spălat vase. Nu ezitați să răsfoiți și mediul online pentru mai multe recomandări.

Am ajuns la final. Acum că ați aflat mai multe detalii despre gama de produse oferită de unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri pentru gătit, sperăm să puteți face o alegere inspirată. Cu ajutorul oferit de aceste oale cu gătire lentă, vă veți putea bucura de mai mult timp cu familia, sau ocupa de diverse activități casnice, economisind timp.