News Flash:

CTP anunță continuarea emiterii abonamentelor gratuite sau cu reducere și pe perioada vacanței, pentru studenții de la UMF

9 Iulie 2019
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, anunta studentii, masteranzii si doctoranzii Universitatii de Medicina si Farmacie ,, I. Hatieganu “ , de la cursurile de zi, continuarea emiterii abonamentelor gratuite sau cu reducere si pe perioada vacantei universitare (mai putin pentru cei in anii terminali). 

Abonamentele gratuite emise in perioada vacantei vor fi valabile pana la data de 30.10.2019 (inclusiv)  si vor trebui reinnoite pe parcursul lunii octombrie 2019, pentru anul universitar 2019-2020.

Abonamentele cu reducere, in valoare de 35 lei, se vor actualiza lunar la toate Birourile de vanzare Carduri.

Actele necesare pentru incarcarea abonamentelor  sunt: Cardul contactless (pentru cei care l-au obtinut deja), Carte de identitate ;Carnet vizat pe anul universitar in curs; Copie certificat de deces( doar pentru cei care se incadreaza la pct. 5) .

Tipurile de abonamente si actele necesare se gasesc in tabelul de mai jos:

*Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achita cardul contactless in valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

**Cardurile nebancare sunt: A card/A Kártya, City Card Student, Euro<26, ISIC , Omnipass, StudCard.

Locatii de vanzare/incarcare a cardurilor de transport

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ctp emitere abonamente gratuite studenti umf perioada vacantei vara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 22 queries | Mysql time :0.049218 (s)