Infectiile cu ciuperci, incaltamintea incomoda, insuficienta de vitamine si igiena nrecorespunzatoare duc la calcaie crapate si dureroase, care nu sunt deloc placute la vedere si la atingere.
Chiar daca nu mai este sezonul in care purtam sandale si papuci, nu trebuie sa lasam sa devina din ce in ce mai adanci crapaturile.
Un remediu eficient pe care il ai si tu in casa te ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de calcaiele dureroase si inestetice.
Dupa prima utilizare, vei observa o schimbare importanta.

Iata de ce ai nevoie:
1 ou
otet
200 gr unt

Se spala oul, apoi se pune peste el intr-un pahar otetul pana cand il acopera si se lasa la loc intunecos timp de 5 zile.
Dupa ce coaja oului se dizolva, se scoate din pahar si se piseaza cu lingura, apoi se adauga otetul. Se adauga si untul si se amesteca foarte bine, se pune unguentul intr-un borcan de sticla si se tine la frigider.
In fiecare seara inainte de a merge la somn, se spala foarte bine picioarele, se usuca si se aplica unguentul pe pielea uscata si pe crapaturi. Pentru un efect mai rapid, se pune folie pe picioare si apoi se pun niste sosete in picioare, pana dimineata.
De dimineata, se spala picioarele cu apa calda si cu sapun, apoi se aplica o crema hidratanta.

coral