Asia Express este o emisiune concurs, desfășurată în mai multe țări din Asia, unde mai multe cupluri de concurenți trebuie să ducă la îndeplinire un traseu de aproape 4.000 km ca să ajungă la un punct determinat, totul cu resurse minime de supraviețuire.

Emisiunea este difuzată pe postul de televiziune Antena 1 și strânge audiențe record. Potrivit unor surse, un cameraman de la Asia Express este remunerat cu 4.500 lei pe lună, plus diurnă și cazare. Salariul nu este unul de neglijat, dar cel mai important este faptul că ești într-un loc de vis, unde nu de multe ori în viață poți ajunge.

S-au încheiat filmările pentru sezonul 3 al Asia Express de la Antena 1

Filmările pentru cel de-al treilea sezon ”Asia Express” s-au încheiat, iar concurenții care au trăit din plin aventura vieții lor au revenit în mijlocul familiilor. A fost o experiență de neuitat pentru fiecare dintre ei, iar dorul de cei dragi și-a spus, în fiecare zi, cuvântul.

Concurenții au avut de străbătut „Drumul Comorilor”, ruta trecând prin Filipine – țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume – și Taiwan – țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză.

„Când s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

coral