Interpreta de muzica populara Claudia Ghitulescu a anuntat saptamana aceasta divortul. Artista a fost parasita de partenerul de viata pentru o tanara in varsta de 20 de ani.

Povestea de dragoste dintre cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu, in varsta de 41 de ani, si sotul ei, Marian, s-a terminat dupa cinci ani de relatie si doi ani si jumatate de cannd se casatorisera.

Cei doi au ajuns la separare dupa ce partenerul de viata al acesteia i-a fost infidel.

Claudia Ghitulescu a fost inselata ca o tanara in varsta de 20 de ani. Potrivit click.ro, acesta se numeste Alexandra si este angajata lui Marian. Chiar aceasta s-a dat de gol ca are o relatie cu sotul solistei.

„Claudia a aflat totul de la prietenii lor comuni, pentru ca Alexandra, pe numele ei, se lauda la toti amicii lor comuni cu relatia pe care o are cu Marian, cu ce urmau sa faca sau ce cadouri ii oferea el. Iar Claudia a aflat destul de repede de la acesti prieteni, chiar daca la inceput nu a crezut.

Apoi a deschis ochii si a vazut ca Marian si tinerica Alexandra se aflau mereu in aceleasi locuri, in acelasi timp. Si i s-a parut suspect. Asa a aflat adevarul si nu i-a convenit deloc”, au dezvaluit surse din apropierea artistei pentru click.ro.

coral