La aproape doi ani de la scandalul din fata clubului clujean Seven, in urma caruia o persoana a fost injunghiata in public iar atacatorul a fost condamnat doar la inchisoare cu suspendare, numele inculpatului din acel dosar apare din nou pe scena infractionala clujeana, de aceasta data din perspectiva de traficant de droguri.

O clujeanca a semnalat pe facebook faptul ca Lucaci Lucian Sandu, cunoscut ca Luci, ar vinde droguri de risc si de mare risc, si nu oricui, chiar si minorilor, demostrand mesaje text ca mijloc de proba in acest sens.

"As dori sa-l fac cunoscut pe gunoiul asta ordinar, din Cluj-Napoca, care vinde droguri de mare risc, minorilor din scoli si licee", arata femeie intr-o postare pe facebook.

Acesta mai adauga si poze dupa o discutie pe messenger dintre Luci Lucaci si un potential client, in care primul il anunta pe cel din urma ca "a primit ceva nou".

 

Luci Lucaci pare de neatins, in contextul in care intreaga opinie publica a fost oripilata de incidentul din 2018, cand acesta, alaturi de altii, a intrat inarmat cu un cutit in barul Seven din cartierul clujean Marasti si l-a injunghiat, de fata cu toate persoanele din bar, pe suporterul Universitatii Cluj, Rares Ruha. Desi evenimentul intruneste elementele constitutive ale unei veritabile infractiuni de omor calificat, in forma tentativei, Luci Lucaci a fost cercetat in faza de urmarire penala si trimis in judecata sub control judiciar, nefiind luata impotriva acestuia masura arestului preventiv. 

Trimis in judecata pentru "amenintare", Luci Lucaci a fost gasit vinovat de un concurs de infractiuni, pedeapsa rezultanta finala fiind de doar 1 an si 10 luni de inchisoare, cu suspendare, si interzicerea unor drepturi, printre care si acelea de a se apropia de persoanele vatamate, Ruha Rares si Incze Ionut.

Cotidianul Buna Ziua Cluj a prezentat, in exclusivitate, imaginile de la atacut de la clubul Seven, pe care le puteti vizualiza mai jos. 

coral