Cubic Village și-a deschis porțile anul acesta pentru încă 30 de familii norocoase care visează la un stil de viață modern și minimalist. Lângă Iași, în zona Popas Păcurari, într-un cartier liniștit și cu acces facil la toate beneficiile oferite de oraș, dar îndeajuns de departe de zgomotul și agitația urbană, Cubic Village este un proiect imobiliar în continuă dezvoltare.

Numele proiectului este unul cum nu se poate mai potrivit și mai descriptiv. Cubic Village este definiția stilului minimalist reprezentat prin case de formă cubică, cu ferestre mari și luminoase și fațade moderne care cu siguranță vor face față trendurilor din arhitectură și un secol de acum încolo.

Primii locatari ai minimalistelor case Cubic Village sunt 20 de familii mutate în noile locuințe în anul 2016. Lor li s-au alăturat încă 40 de familii în 2017, iar numărul total a crescut până la 100 de familii anul trecut. Cu alte cuvinte, în doar trei ani, 100 de clienți și-au văzut visul împlinit alături de cei dragi. Și din fericire, proiectul continuă, iar anul acesta încă 30 de imobile abia așteaptă să dăruiască un confort desăvârșit noilor lor locatari.

În ce constă confortul oferit de casele Cubic Village?

Cea dintâi caracteristică a caselor Cubic Village este versatilitatea. Pentru dezvoltatorul proiectului modern nu înseamnă doar potrivit erei în care trăim, ci potrivit pentru orice epocă ce va urma.

Structura rezistentă a caselor Cubic Village precum și izolația cu care sunt prevăzute face ca aceste imobile să fie potrivite pentru clima și mediul din țara noastră. Aceste case sunt proiectate în așa fel încât să reziste și să ofere siguranță în eventualitatea unui cutremur, dar și să-și ferească locatarii de frigul iernilor din România.

Dezvoltatorul nu a făcut rabat de la calitatea produselor sau mâna experimentată de lucru și astfel produsul final este unul cu adevărat deosebit. Deși sunt joase și practice pentru familiile cu copii mici sau persoane în vârstă, casele Cubic Village beneficiază de o fundație termoizolată pentru a asigura o temperatură optimă pe timp de iarnă.

În plus, la creșterea randamentului termic și la scăderea consumului de energie contribuie și tâmplăria PVC cu 5 camere, dar și acoperișul din beton izolat atât la interior cât și la exterior. Casele Cubic Village sunt proiectate și construite cu gândul la confortul locatarilor și de aceea sunt atât de bine izolate astfel încât să nu piardă căldură.

Cum poți deveni unul din locatarii Cubic Village?

Când vine vorba de locuința ideală, orice vis poate deveni realitate cu un imobil Cubic Village. Pentru a programa o vizionare și a te convinge singur de calitatea, dar și de aspectul desăvârșit al caselor Cubic Village tot ce ai de făcut este să completezi un formular de contact. Durează mai puțin de un minut și apoi, în data aleasă de tine, un reprezentant Cubic Village te va ajuta să găsești cea mai bună și mai satisfăcătoare soluție pentru tine și familia ta.

Ce opțiuni îți oferă casele Cubic Village?

Există două tipuri de case Cubic Village, fiecare cu beneficiile sale:

・Case înșiruite;

・Case de tip duplex.

Cu un spațiu util de 120 de metri, casele înșiruite oferă locatarilor avantajul de a locui într-o comunitate, dar în același timp de a fi total independenți și a trăi după propriile reguli. Fiecare casă de acest tip dispune de două locuri de parcare și promovează un stil de viață dinamic. Și latura estetică a caselor înșiruite este un aspect foarte important deoarece amplifică ideea de ordine și curățenie care definește complexul rezidențial.

Familiilor extinse, cu mulți membri aparținând unor generații diferite, sau celor care vor să locuiască aproape de prieteni și totuși pe cont propriu, li se potrivesc casele de tip duplex. Aceste case sunt foarte generoase ca suprafață, dar fără a da locatarilor impresia de singurătate și izolare. De asemenea, datorită gardurilor ce împrejmuiesc curtea interioară, ele oferă mai mult decât necesara intimitate față de exterior, dar în același timp și o vedere panoramică de apreciat.

Nevoile familiale diferă de la client la client, dar în cadrul proiectului Cubic Village un lucru este clar: există opțiuni și de la o idee la casa perfectă nu este decât un pas. coral