Culiță Sterp este un cântăreț foarte îndrăgit și este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent urmăritorii, cu ceea ce se întâmplă în viața lui. Recent, tânărul le-a povestit fanilor săi ce gest demn de admirat a făcut pentru o bătrânică care se afla pe stradă.

Nu doar că artistul a sărit în ajutorul unei persoane care avea nevoie de sprijin, dar i-a îndemnat și pe alții să îi urmeze exemplul.

Cum a ajutat Culiță Sterp o bătrână

Cu toate că este un artist foarte apreciat din România, Culiță Sterp nu uită de unde a plecat. Înainte să aibă succes, tânărul nu ducea o viață atât de ușoară, ci a a vut parte de multe greutăți.

Acum, acesta are o situație financiară foarte bună și îi ajută pe oamenii care au nevoie.  În timp ce se afla în mașină, Culiță a văzut o bătrână, care se ducea în drum spre piață, pentru a își vinde ce avea pe acasă, legume, ouă, carne, pe care urma să le pună la vânzare, pentru a își câștiga banii.

Pentru a o ajuta, cântărețul i-a cumpărat toată marfa bătrânei și i-a spus să se întoarcă acasă. Mai mult, Culiță i-a oferit femeii, aproape triplul sumei pe care o cerea bătrâna, la început.

„E ora 8 dimineața, eu tocmai ce mă întorc de la treaba și am găsit o tanti, era pe marginea drumului, făcea cu mâna la ocazie, era cu două plase mari la ea și mergea la piață. I-am zis: Tanti, nu te mai duce la piață că ți le iau eu pe toate și le duc acasă. Sunt fericit că am făcut o faptă bună, am început bine de dimineață”, a precizat artistul.

Ce a declarat Culiță Sterp despre situație

De asemenea, cântărețul a precizat că a ales să povestească tot ce s-a întâmplat, nu pentru a se lăuda, ci pentru ca alți oameni să îi urmeze exemplul. De asemenea, cântărețul se declară fericit că a putut să fie de ajutor pentru cineva.

„Nu vreau să fac filmarea asta să mă laud, că nu e un motiv, dar vreau să vă îndemn și pe voi și pe toată lumea când mai vedeți oameni din ăștia că mai vând produsele lor nu le dați cât cer ei pe ele, dacă aveți bani dați-le dublu, triplu. Astea costau un milion jumate, i-am dat patru. Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat.”, a povestit Culiță Sterp. coral