Culita Sterp si Carmen de la Salciua formeaza un cuplu extrem de controversat. Cei doi au fost casatoriti, insa de-a lungul timpului au trecut prin adevarate drame. Ei s-au despartit, s-au impacat, insa acum se pare ca au pus punct definitiv. Totul a fost facut public de Culita, care a recunoscut intr-un live pe Instagram ca sufera din dragoste dupa Carmen.
Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-au despartit din nou

De aceasta data nu ar mai exista cale de impacare intre cei doi, cel putin asa se intelege din cele spune de Culita. Artistul a ales sa faca un live pe unul dintre conturile sale de pe retelele de socializare. Se pare ca oricat ar incerca, Culita si Carmen nu pot ajunge pe aceeasi lungime de unda. Ce e drept, ei sunt in permanenta la concerte prin tara si in strainatate, dupa cum se poate vedea chiar din postarile facute de ei. Este posibil ca aceast distanta care se instaleaza intre cei doi indragostiti sa isi spuna cuvantul.

Ce-i drept, Culita a recunoscut intr-un mod subtil ca nu mai formeaza un cuplu cu Carmen, insa nu se cunosc detalii prea multe. Este foarte posibil ca cei doi sa se impace din nou, asa cum au mai fpcut, mai ales ca urmeaza sarbatorile de iarna.

Cu cateva luni in urma Carmen era cea care anunta marea impacare cu fostul ei sot “Ne-am ingropat dar nu am realizat ca noi suntem… Seminte! Si… Iata-ne, din nou zambind! La multi ani tie: Barbatului care m-a condus pana in fata lui Dumnezeu, omului simplu cu care radeam la oi pe camp si unde fericirea era cea mai pura! Iti doresc sa fii un om implinit cu tot ce inseamna asta! ???? Te felicit pentru ambitia si evolutia ta! Stiu cum am inceput de acolo de jos si stiu cat a fost de greu! Culege roadele succesului si fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Salciua pentru Culita Sterp.

Probabul ca si de aceasta data ea va fi cea care va lamuri toata situatia. Nu este de neglijat faptul ca artista nu il urmareste pe Culita pe Instagram, semn ca intre ei se intampla ceva cu adevarat.

coral