News Flash:

Culmea ironiei: Fost candidat la consiliul local Florești, condamnat la muncă în folosul comunității la Primăria Florești

16 Noiembrie 2022
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Fost candidat obligat la munca in folosul comunitatii

Situația ironică la Florești, acolo unde un fost candidat pentru funcția de consilier local, care nu a fost ales, s-ar putea să ajungă totuși să lucreze în cadrul unității administrative, doar că din postura de condamnat la o pedeapsă penală.

Este vorba despre numitul A.G, care de curând a fost trimis în judecată și găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicol sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

"Conform prevederilor art 396 aliniat 2, 10 Cod de procedură penală, în baza art 336 alin 1 Cod penal, cu aplicarea art 374 alin 4 Cod de procedură penală, art 396 alin 10 Cod de procedură penală, conducere cu alcoolemie condamnă pe inculpatul AG - la o pedeapsă de 2 ani 2 luni închisoare. In baza art 66 alineat 1 litera i Cod penal aplică pedeapsa complementară a interzicerii, pentru 1 an a dreptului de a conduce autovehicule. În baza art 65 Cod penal, art 66 alineat 1 litera i Cod penal aplică pedeapsa accesorie a interzicerii dreptului de a conduce autovehicule. În baza art 91 Cod penal dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pentru 3 ani termen de supraveghere stabilit potrivit art 92 alin 2 Cod penal si atrage atentia inculpatului asupra prevederilor art 96 Cod penal referitoare la revocarea suspendării sub supraveghere a executarii pedepsei", se arată în decizia judecătorilor clujeni.

Fiindcă și-a dat acordul de muncă în folosul comunității, bărbatul urmează să fie obigat să presteze 60 de zile în interes public, poate chiar la Primăria Florești.

"In baza art 93 alin 3 Cod penal obliga pe inculpat la 60 zile muncă în folosul comunitatii, fără plată, la Primăria mun Cluj Napoca ori la Primaria com Floreşti, jud Cluj "

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

candidat floresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044138 (s)