News Flash:

Cum a acționat banda de hoți care a furat aparatură medicală de zeci de mii de euro dintr-un cabinet clujean

9 August 2020
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
20200718 022556 611338176

”Profesioniști”: banda de hoți care au jefuit un cabinet stomatologic în Cluj și au furat aparatură de zeci de mii de euro s-a deplasat la Cluj în trei mașini, fiecare membru al bandei la volanul unei mașini separate, pentru a induce în eroare o eventuală anchetă.

Din motivarea arestării preventive a bandei rezultă că membrii au venit din Neamț la Cluj în trei mașini diferite – două Volkswagen Golf și un Renault Kangoo. ”Cei trei au recurs la această metodă pentru a induce în eroare organele judiciare şi pentru a îngreuna activitatea de cercetare”, arată instanța Judecătoriei Cluj-Napoca în motivarea arestării preventive, obținută în exclusivitate de actualdecluj.ro. ”Mai mult, autoturismul Renault Kangoo a avut aplicate mai multe autocolante, care au fost înlăturate de către autorii infracţiunii, totul cu scopul îngreunării activităţii de urmărire penală”. Această din urmă mașină a fost lăsată într-o curte, fără numere de înmatriculare.

Instanța a reținut că inculpaţii au acţionat într-un mod calificat, ”astfel s-au deplasat de la localitatea de domiciliu până în Cluj folosind trei autoturisme din care două cu caracteristici asemănătoare. Mai mult, pe autoturismul Renault Kangoo au aplicat diferite însemne, pe care pe drumul înspre localitatea de domiciliu le-au dat jos, toate aceste demersuri fiind realizate cu scopul îngreunării activităţii de cercetare şi prindere a lor”.

Faptele au avut loc în 6 iulie iar cei trei au fost arestați preventiv în 18 iulie

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 33 queries | Mysql time :0.069091 (s)