Un controlor de tren a ajuns cunoscut pe internet dupa ce a adresat o intrebare, total neasteptata, unui calator care a relatat ulterior momentul.

”Prieteni, faceti cunostinta cu dl. Dan Tat. Este singurul conductor care m-a intrebat vreodata daca totul este in regula in timpul calatoriei cu trenul.

Nu doar o data, ci din timp in timp intra in compartiment si ne intreba daca sunt probleme, daca este cald sau frig (probabil sa modifice temperatura aerului conditionat). Primul gand a fost ca sunt probleme in compartimentul in care stateam, dar cand am iesit pe culoar am observat ca facea acelasi lucru cu toti calatorii.

Cand s-a intors, l-am oprit pentru o clipa si nu am putut sa nu-i spun faptul ca este singurul conductor care m-a intreabat de sanatate in timpul calatoriei. Raspunsul lui a fost fabulos: “Multumesc, dar este ceva normal! Cum sa nu am eu grija de calatorii mei?!”

Acest om cu atat de mult bun simt, modestie si grija fata de calatorii sai merita toata aprecierea noastra!”, scrie Bogdan Mosescu pe pagina lui de Facebook.

coral