Delia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta are o mulțime de fani și se bucură de o popularitate mare. Pe lângă talentul muzical, artista este apreciată și pentru felul direct și fără perdea în care își exprimă opiniile. Recent, vedeta a avut un șoc când a descoperit că fața ei este folosită în filmele pentru adulți.

Delia a postat pe contul personal de Instagram unele imagini desprinse dintru film pentru adulți, însă marea surpriză a fost că protagonista avea chiar fața ei. Se pare că vedeta a fost victima fenomenului „deepfake”. Cu ajutorul unor program speciale, fața Deliei a fost decupată și pusă pe corpul actriței din film.

Când a descoperit imaginile artista a luat foc și a reacționat imediat. Ea a tras un semnal de alarmă și a subliniat cât de neplăcut este să se întâmple acest lucru și consecințele pe care le poate atrage. Delia și-a atenționat fanii și i-a sfătuit să nu pice în astfel de capcane.

„Am descoperit că circulă din telefon în telefon… această mizerie. Se numește deepfake! Este un fake făcut în România… din fericire. Cu o aplicație de doi lei. Afară lucrurile stau îngrijorător de bine la acest capitol de tehnologie avansată. Se folosește o poză… bună și funcționează pe sistemul face swap! Imaginează-și cum te simți să-ți vezi fața pusă într-un astfel de context. Sau mai rău… fața mamei tale… sau a copilului tău. Oricine poate f o victimă a acestor aplicații… în scop de umilire… șantaj… etc! Căscați bine ochii și nu mai credeți tot ce zboară pe net! Stăm prost la capitolul legi în online… dar cu siguranță se vor lua masuri!”, a scris Delia pe Instagram.

coral