Pentru mulți dintre noi, Irinel Columbeanu reprezenta arhietipul omului de afaceri de succes. Cu bani și afaceri nenumărate, Irinel Columbeanu intra în atenția presei prin petrecerile luxoase din vilele sale, dar și prin căsătoria cu scântei cu Monica Gabor. Astăzi, din păcate, banii s-au dus, celebritatea nu prea mai e celebritate, iar Irinel Columbeanu a devenit un muritor de rând.

Irinel Columbeanu, de la miloane de euro la „muritorul de rând”

Cu ani în urmă când spuneai Irinel Columbeanu, spuneai milioane de euro, afaceri, petreceri luxoase, mașini de mii de euro. Astăzi, din păcate, toate astea s-au dus, iar Irinel Columbeanu nu mai are strălucirea de altă dată. Conform statisticilor vremii, averea netă a lui Irinel Columbeanu a fost estimată la 60 de milioane de euro în 2006.

Un an mai târziu, avera acestuia se ridica la 150 de milioane de euro în 2007. Din 2008, însă, a căzut brusc la 40 de milioane de euro, și în 2009 ajunsee la doar 7 milioane de euro. Luxul și opulența erau la ordinea zilei în viața lui Irinel Columbeanu, acesta afișându-se cu bolizi, precum un Rolls Ryce Phantonm. EWB, în valoare de 600.000 de euro, sau la volanul unui Bentley de 220.000 de euro.

Astăzi toate acestea au devenit istorie, la fel și căsnicia cu mai tânăra de-atunci Monica Gabor. Azi Irinel Columbeanu încearcă să-și ducă traiul ca un muritor de rând, fără opulența și luxul de acum 12 ani.

Columbeanu își lansează cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”

Născut și crescut în perioada comunistă, având în vedere că se năștea în 1957, fostul om de afaceri a trăit din plin perioada aceea. În cartea pe care o va lansa pe 15 decembrie, anul curent, acesta a decis să dezvăluie cum a reușit, în vremea de tristă amintire, să facă bani, deși venea dintr-o familie renumită. Conform celor declarate de acesta, primii săi bani avea să-i facă în 1971, aflat într-o tabără, pe malul Oceanului Atlantic, la Biarriz, bani pe care i-a cheltuit ulterior cu două tinere domnișoare.

„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă.

După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, povestește fostul milionar.

  coral