Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au apărut împreună la TV, la Antena 1. S-a întâmplat cu ocazia unei ediţii speciale a emisiunii „Preţul cel bun”, de Paşte.

De-a lungul anilor, celebrul chef a fost foarte discret când a venit vorba despre viața personală. La sfârșitul anului trecut a confirmat că formează o relație cu Doina Teodoru.

Arată și se simte ca niște dinți adevărați: uită-te la preț

Acum, ei au apărut la „Prețul cel bun”, iar bucătarul a făcut câteva declarații despre viața personală alături de tânăra actriță.

Scărlătescu, cuminţit de Doina Teodoru
Chiar dacă între cei doi amorezi există o diferenţă de 17 ani, celebrul chef şi actriţa au dezvoltat o relaţie foarte frumoasă. „Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit.

Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Cum îl surprinde Doina pe Cătălin Scărlătescu în fiecare dimineaţă? Cu micul-dejun. „Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun„, a adăugat juratul de la “Chefi fără limite!”.

Îşi fereşte viaţa privată de TV
În urmă cu câteva luni, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că are o relație deosebită cu iubita lui.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Scărlătescu.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a mai zis chef-ul. coral