Fostul fotbalist Cristi Pulhac si partenera sa de viata, Raluca, au povestit cum s-au cunoscut. Cei doi formeaza un cuplu de aproape noua ani.

Cristi Pulhac si sotia sa, Raluca, au fost prezenti in platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o modereaza la postul de televiziune Kanal D.

Cei doi au oferit detalii despre povestea lor de dragoste. Totul a inceput intr-o parcare.

„Ne cunoastem de opt ani jumate, de atunci ne iubim. Chiar se apropie ziua de cand ne-am cunoscut noi, pe 14 februarie, acum noua ani, ne-am vazut la o masa, cu niste prieteni. Nu am facut cunostinta si la trei luni distanta si ne-am intalnit intamplator pe un bulevard din Bucuresti, eu cautam loc de parcare, el era pe jos, se ducea sa-si ia masina din parcare si m-a salutat. Eu nici nu ma gandeam ca ma mai tinuse minte. Am interactionat”, a declarat Raluca.

„Da, i-am cerut numarul de telefon, nu a vrut sa mi-l dea, nu i-am cedat locul pana nu mi-a dat numarul de telefon. Era singura ocazie in care puteam sa mai am o legatura cu ea. Nu am simtit ca e momentul atunci, era prea multa lume si era oarecum ciudat”, a completat Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac si Raluca si-au amintit si de momentul cererii in casatorie.

„Simteam ca trebuie sa vina si momentul asta si imi doream foarte mult, am cautat si un moment potrivit, am luat o vacanta, inelul l-am cumparat mai devreme si l-am ascuns printre haine. M-am pus in genunchi, desi ma operasem de ceva timp”, a marturisit Cristi Pulhac, potrivit wowbiz.ro.

„M-a dus pe plaja, m-a pus pe un baldachin si m-a cerut”, a adaugat partenera lui de viata.

coral