Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit civil, in urma cu doua zile, iar cei dragi le-au fost alaturi la cel mai important eveniment din viata lor. Dupa ce Ilie Nastase a declarat ca nu ii ureaza nimic fostei lui sotii, bruneta a reactionat si a declarat ca nu se astepta la asta din partea fostului tenismen.

Mai mult, se pare ca Brigitte nu are niciun gand sa il invite pe Ilie Nastase la nunta sa cu Florin Pastrama, dupa cum spun apropiatii. „Nici nu se pune problema sa-l invite pe Ilie Nastase. A ramas inmarmurita cand a auzit ce a declarat, dupa nunta ei. Brigitte este foarte suparata pe el, nu se astepta sa fie atat de rautacios. Ar trebui sa fie bucuros ca si-a gasit fericirea. Brigitte i-a urat dupa nunta sa fie fericit si se astepta ca si el sa faca acelasi lucru”, a declarat una dintre prietenele brunetei, relateaza revista VIVA!.

Fostul tenismen, Ilie Nastase nu a ramas indiferent si a reactionat dupa ce Brigitte si Pastrama s-au casatorit civil. „Trebuia sa renunte mai demult la numele de Nastase. Eu am o sotie care imi poarta deja numele si cu care voi face nunta in august. Nu-i urez nimic, imi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum si ma intereseaza doar de mine si de sotia mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit click.ro.

coral