Culita Sterp nu duce lipsa de oferte, fiind un artist apreciat. Botezuri, nunti, diferite evenimente il umplu de bani pe artistul care, chiar de ziua lui, a facut si marele anunt: este, din nou, alaturi de Carmen de la Salciua! Asa ca, pentru cantaret, viata chiar e in roz! Doar ca la ultima lui reprezentatie a avut parte de un moment bizar: a primit 1 leu pentru o dedicatie! S-a intamplat de curand, la Londra.

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culita Sterp. Artistul a si anuntat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a facut un adevarat show muzical, pentru romanii prinsi in ”hora” petrecerii. Implicit, au curs si banii din dedicatii. Una dupa alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat s-a aruncat chiar una de 500. Culita s-a prezentat impecabil, a fost in ton cu oamenii veniti acolo pentru o mare gura de distractie.

”Atat meriti, asta e valoarea ta!”

Dar a venit momentul care l-a lasat pe vestitul cantaret masca: o tanara s-a strecurat langa el si i-a intins un leu. Sursele spun ca, dupa ce i-a dat bancnota, domnisoara i-a soptit: ”Atat meriti, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o gluma ”umilinta” la care domnisoara l-a supus pe Culita, din moment ce radea cu gura pana la urechi. Cu atat mai mult cu cat chiar pe interpret l-a pufnit rasul. Leul a fost, totusi, refuzat.

Dupa momentul ”umoristic”, petrecerea a continuat in aceeasi linie, de voie buna. Culita le-a cantat romanilor de acolo pentru inima lor, iar „darul” a fost, de fiecare data, pe masura. Astfel, artistul a imbinat perfect utilul cu placutul.

coral